Streeknieuws

Bram Boender op 25 in Top 50 Viral van Nederland

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – Bram Boender uit Dieren is sinds kort in het nieuwe SBS6 programma ´House of Talent´ te zien. Daar heeft Bram zijn eerste single opgenomen. Hij staat momenteel op plek 25 met zijn single ‘Just a Man’ in de Top 50 Viral lijst van Nederland op Spotify.

Bram mocht zijn eerste single getiteld ‘Just A Man’ woensdag ook  live en akoestisch bij Giel Beelen laten horen op Radio Veronica. Zijn nieuwe single is tevens een week lang de Vavorite bij Veronica.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Hoelang Bram Boender nog dagelijks te zien is in het tv-programma ´House of Talent´ is niet bekend.

Samen met 9 andere artiesten moet hij laten zien wat hij kan. Alleen de artiesten met de meeste likes en comments mogen na zes weken in het huis blijven. Daarom heeft de de zanger nog veel vrienden nodig op Facebook.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten