Verenigingen

Ontmoetingsochtend voor ouders en kinderen tot 4 jaar

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Ouders van kinderen tot en met 4 jaar kunnen weer andere ouders leren kennen tijdens een ‘Speel en ontmoetingsochtend’ bij PeuterPlay in Dorpshuis Rheden. 

PeuterPlay opent de deuren op vrijdagochtend 31 augst. van 10.00 tot 11.30 uur.

PeuterPlay: ‘Lijkt het je leuk om samen met je kind nieuwe mensen te leren kennen? Bij PeuterPlay in Rheden zijn ouders welkom met hun kind van 0 tot 4 jaar. De ouders kunnen kletsen en de kinderen kunnen samen spelen. Er zijn geen kosten aan verbonden en het eerste kopje koffie/thee is gratis.’

Deze keer komt Marjolein Postma van Plan Fit Family voorlichting geven over voeding en beweging voor kinderen&ouders. Al ruim zes jaar begeleidt Marjolein kinderen, jongeren en gezinnen naar een leefstijl waarin ze zich gelukkiger gaan voelen. Ze heeft een ruime kennis van Allergieën, Paleo, Orthomoleculair- veggie- en glutenvrije voeding en in het begeleiden van kinderen met een ondersteuningsvraag zoals autisme of hooggevoeligheid. Kijk voor meer info op www.plan-fit.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten