Verenigingen

Ringslangexcursie op voormalig Zwembad Beekhuizen

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

VELP – Stichting Broedplaats Beekhuizen organiseert een ringslangexcursie op zondag 9 september bij het voormalige openlucht zwembad in Velp. Expert Ronald de Boer van Ravon neemt bezoekers mee over het natuurterrein. Hij weet alles over deze ongevaarlijke slang die leeft in het natuurgebied.

Hij vertelt ook over de kikkers, padden en hazelwormen, die hier ook leven. En natuurlijk ook over de ringslangen, die leven in de zwembaden of tussen een houtstapels.

Aanmelden kan op www.zwembadbeekhuizen.nl. De kosten zijn 3,50 per volwassene en 2 euro voor kinderen. De excursie aan de Beekhuizenseweg 93 in Velp begint om 11.00 u en duurt tot 12.30 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten