Volop Velp: evenement van, voor en door Velpenaren

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – De tweede editie van het nieuwe Velpse evenement ‘Volop Velp’ vindt op 15 september plaats. Zowel verenigingen, clubs, organisaties, groepen en stichtingen, maar ook particuliere initiatieven krijgen daar de gelegenheid om zich te manifesteren.

Bij een groot aantal winkeliers gaat die middag de rode loper uit en worden klanten en bezoekers welkom geheten voor workshops, informatie, een kijkje achter de schermen of een traktatie. Een voorstelling van een Franse straattheatergroep wordt het hoogtepunt van de middag.

Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging in het centrum van Velp, organiseert dit kleinschalige evenement voor de tweede keer en vervangt de Velleper Donderdagen. Kijk voor het programma op Veelzijdigvelp.nl

Het programma bestaat uit verschillende optredens van o.a. de drum- en showfanfare Mr. H. M. van der Zandt en Unisono. En in de Emmastraat wordt een kofferbakverkoop georganiseerd. Er kunnen ook kramen worden gehuurd.