Verenigingen

Schaakkampioenschap gemeenten Rheden en Rozendaal

Foto: archief Martin de Jongh

RHEDEN- Al vanaf 1950 wordt gestreden om de titel ‘schaakkampioen van de gemeente Rheden’. Rozendalers konden vanaf een paar jaar later ook meedoen. Tegenwoordig staat het toernooi open voor alle inwoners van beide gemeenten, en ook voor alle leden (ingezetenen of niet) van de gemeentelijke schaakverenigingen.

Schakers die vooral thuis tegen bekenden (of de computer) spelen zijn dus ook van harte welkom. Jeugd zeker ook, tegelijkertijd wordt om de titel jeugdkampioen gestreden. Iedereen speelt gegarandeerd een aantal partijen tegen spelers van ongeveer gelijke sterkte.

Dit jaar wordt gespeeld op de twee vrijdagavonden 21 en 28 september, aanvang 19:30 uur. Op beide avonden worden drie partijen gespeeld met ‘versneld’ tempo, dat wil zeggen ongeveer 20 minuten per speler per partij. Er wordt gespeeld in Ontmoetingscentrum De Paperclip aan de Eiberstraat 14 in Velp. Deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten