Verenigingen

Kinderkledingbeurs bij tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Rheden wordt op vrijdag 5 oktober een kinderkledingbeurs gehouden. Van 9.00 tot 11.00 uur is het weer mogelijk om tweedehands kinderkleding en speelgoed te verkopen in de zaal van tafeltennisvereniging Slagvaardig aan de IJsselsingel 3 in Rheden.

Tijdens deze beurs wordt er kleding verkocht in de maten 86 tot S. Daarnaast worden er bijvoorbeeld ook schoenen, speelgoed, boeken en fietsjes aangeboden.

De koper betaalt aan de kassa 10% bovenop de verkoopprijs voor gemaakte kosten. De winst van deze beurs gaat naar stichting SNOR om samen met Sint en Piet weer een leuk feest voor de kinderen te organiseren.

Wilt u spullen aanbieden? Informeer naar de mogelijkheden bij Firma Elderman aan de Groenestraat 54 in Rheden.

Niet verkochte kleding en speelgoed wordt geschonken aan de kledingbank en Speelgoedbank in de regio, tenzij de verkoper uitdrukkelijk aangeeft de spullen retour te willen ontvangen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten