Verenigingen

Workshop ‘Meer doen met foto’s op je iPad of iPhone’ in de Bibliotheek

Foto: Pixabay

DIEREN – In Bibliotheek Dieren wordt op donderdagochtend 11 oktober een workshop ‘Meer doen met foto’s op je iPad of iPhone’ gegeven. Bezoekers krijgt tips en trucs om betere foto’s te maken, leert hoe je ze kunt bijsnijden, teksten kunt toevoegen en hoe bijvoorbeeld een diavoorstelling wordt gemaakt.

De workshop is 11 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Dieren op het tijdelijk adres Wilhelminaweg 30 in Dieren. De kosten voor deelname aan de workshop zijn 15 euro. Aanmelden kan op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten