Streeknieuws

Hennepkwekerijen aangetroffen in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Aan de Hoofdstraat en de Vlashof in Velp zijn maandagochtend  hennepkwekerijen aangetroffen. Er zitten drie personen vast. Het gaat om twee mannen van 43 en 32 jaar en een vrouw van 40 jaar.

De politie had een tip gekregen over de locaties van de hennepkwekerijen. Op de locaties werden 82 en 320 planten aangetroffen. Een van de kwekerijen zat boven een winkel aan de Hoofdstraat. De politie laat weten dat deze winkel van niets wist.

Het drietal zit nog vast voor verhoor. De planten zijn in beslag genomen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten