Verenigingen

Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert contactmiddag

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert op donderdag 11 oktober om 14.00 uur een contactmiddag in Dorpshuis ‘Willem de Zwijger’ in Rheden. Het onderwerp is deze keer Valpreventie.

De eerste week van oktober is het namelijk de week van de Valpreventie. Het thema is: ‘Blijf in beweging, doe het veilig, begin er vandaag nog aan’.

Maar waarom vallen we eigenlijk? En hoe komt het dat wanneer de leeftijd vordert er meer wordt gevallen? Fysiotherapeute Fenna van Harten komt inzicht geven over het vallen. Ze geeft met duidelijke voorbeelden aan wat de oorzaken van vallen kunnen zijn en wat u zelf kunt doen om vallen te voorkomen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten