Verenigingen

Herfstwandeling door het Rozendaalse bos

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

ROZENDAAL – In het kader van de festiviteiten rond 200 jaar Rozendaal houdt IVN Oost-Veluwezoom maandag 5 november een wandeling door het Rozendaalse bos. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij kasteel Rosendael aan de Beekhuizenseweg in Rozendaal.

De tocht voert door het Rozendaalse bos dat inmiddels langzaam in herfstsfeer komt. Daarnaast vertellen de gidsen ook over het rijke cultuurhistorische verleden van het bos. Het wordt een stevige wandeling van ongeveer drie uur door hier en daar heuvelachtig terrein.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten