DVOV weer vijf verenigingsscheidsrechters rijker

Foto: Willem Kaptein / DVOV

VELP – Bij voetbalclub VDZ vond maandagavond in de kantine de eindavond plaats van de KNVB opleiding verenigingsscheidsrechter. Dit is een nieuwe opleiding die ontwikkeld is door de KNVB voor het fluiten bij je eigen vereniging.

Namens DVOV deden de volgende scheidsrechters mee aan de opleiding: Harrie Haverkamp, Bryan Pirovano, Jan Richter, Wessel Gerritsen, en Danique Lücker. Zij hebben allemaal na 4 maanden hun diploma gehaald. Ze zijn vanaf nu gediplomeerd BOS verenigingsscheidsrechter.

Daarmee beschikt DVOV nu over 30 gediplomeerde scheidsrechters die zowel de pupillen, junioren als senioren kunnen fluiten. DVOV laat weten trots te zijn op de ‘kanjers’ die deze opleiding gehaald hebben, zodat ze in de toekomst wedstrijden kunnen blijven fluiten voor DVOV.