Verenigingen

Gelders Geologisch Museum geeft cursus over gesteente

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

VELP – Altijd al meer willen weten over stenen? In het Gelders Geologisch Museum in Velp kunt u op vier zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur de cursus ‘Kijk op gesteente‘ volgen. Een stuk theorie wordt gevolgd door een korte pauze, waarna er stenen bekeken worden.

De cursus wordt gegeven op 19 januari, 2 februari, 16 februari en 2 maart. De kosten voor de gehele cursus bedragen wel 45 euro inclusie koffie/thee en een reader.

U kunt er ook voor kiezen om een of meerdere dagdelen te volgen, dan betaalt u 12 euro per keer. Houders van een Gelrepas krijgen 50% korting.
Aanmelden kan via de website www.geologischmuseum.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten