Verenigingen

Landschapswandeling in de Havikerwaard

Foto: IVN Jannie de Jong

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 4 februari een winterwandeling in de Havikerwaard. De wandeling start om 9.30 uur vanaf het Dekstation de Havikerwaard (Havikerwaard 16) in De Steeg.

Tijdens deze winterwandeling staat het landschap in de Havikerwaard centraal. In de toekomst gaat er het nodige veranderen in dit gebied vanwege de zandwinning en de ontwikkeling van nieuwe natuur. Daarnaast zijn er waarschijnlijk veel overwinterende vogels te zien.

Op de plek waar vroeger een steenfabriek stond, is nu een dekstation, waar de wandelaars uitgenodigd zijn om na afloop koffie te drinken. Aanmelden is niet nodig en meewandelen is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten