Streeknieuws

Vijf auto’s betrokken bij ongeval op A348

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Bij een ongeval op snelweg A348 bij Rheden zijn zondagmiddag aan het einde van de dag vijf voertuigen betrokken geraakt. Twee ambulances waren er nodig om eerste hulp te verlenen.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. Door nog onbekende oorzaak knalden vijf auto’s tegen elkaar. Drie voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept. De andere twee konden verder rijden.

Twee ambulances waren ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Over de verwondingen van de betrokken automobilisten is niets bekend. Verkeer in de richting van Dieren ondervond de nodige hinder van het ongeval. De vertraging was fors.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten