Landelijke Modelspoor Dagen in De Oase te Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) uit Dieren doet dit jaar weer mee aan de Landelijke Modelspoor Dagen van de Nederlandse Modelspoor Federatie. Deze modelspoor dagen worden gehouden op zaterdag 30 en zondag 31 maart.

Sinds 2014 werken ruim 30 leden van MSCV in Mfc De Oase te Dieren aan diverse modelspoorbanen. Met deze banen neemt MSCV 3 tot 4 keer per jaar deel aan tentoonstellingen in Nederland maar ook in Duitsland. In 2019 gaat MSCV ook deelnemen aan een grote modelspoorshow in Engeland.

Er is onder andere een Duitse baan uit de jaren zestig te zien waarop met veel en divers stoom- en dieselmateriaal wordt gereden. Het evenement vindt plaats in Mfc De Oase, Ericaplein 1 te Dieren op 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur en op 31 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op www.mscv.nl.