Streeknieuws

Koninklijke Erepenning voor accordeonvereniging Aeolus

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Burgemeester Carol van Eert heeft zaterdagavond een Koninklijke Erepenning uitgereikt aan het bestuur van de Dierense Accordeonvereniging Aeolus. De uitreiking vond plaats aan het begin van het Voorjaarsconcert in Zalencentrum Theothorne in Dieren.

De Accordeonvereniging Aeolus is opgericht op 24 oktober 1968 en bestaat nu meer dan 50 jaar.

De vereniging bestaat uit twee orkesten met in totaal 20 leden en elk voorjaar geeft Aeolus een concert in Zalencentrum Theothorne. Ook is er in het najaar altijd een koffieconcert in het dorpshuis in Spankeren waar de vereniging ook repeteert.

Beide concerten zijn gratis zodat het voor iedereen makkelijk is om het concert te bezoeken. In het jubileumjaar zijn er optredens geweest bij verschillende verzorgingstehuizen in de gemeente om bewoners een gezellige muzikale avond te bezorgen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten