Verenigingen

Concert kamerkoor Mnemosyne in Dorpskerk Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Kamerkoor Mnemosyne uit Nijmegen geeft op zondagmiddag 31 maart een concert in de Dorpskerk van Rheden. Het kamerkoor bestaat uit ongeveer vijfendertig ervaren zangers(m/v) en zingt muziek uit verschillende stijlperiodes.

Dit gebeurt vaak à capella, met veel aandacht voor muziek uit de twintigste en eenentwintigste eeuw. Momenteel is Wolfgang Lange de dirigent.

Het concert begint om 15.30 uur en de toegang is vrij. Kijk voor meer info op www.dorpskerkrheden.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten