Verenigingen

Wandeling bij de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 6 mei een wandeling over het terrein van de Hogeschool Van Hall Larenstein. De start is bij de parkeerplaats van de hogeschool aan de Larensteinselaan 26A in Velp om 09.30 uur.

Het thema van de wandeling is “Larenstein in bloei” waarbij de verschillende biotopen in dit relatief kleine gebied worden bekeken. Voor de wandeling van 1,5 km is ruim twee uur uitgetrokken om de grote variatie aan planten, struiken en bomen op het terrein goed te kunnen bekijken.

Er staat al veel in bloei, sommige planten zijn al uitgebloeid en andere beginnen net. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten