Historische wandeling in Rozendaal

Rosendaalselaan in Rozendaal. Foto: Google Streetview

ROZENDAAL – Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal organiseert op zondag 12 mei een historische wandeling vanaf de Smittenberg via de Koningsberg langs de monumenten aan het beekdal. Op de route langs de Rozendaalse beek wordt aandacht geschonken aan de monumenten aan de Rosendaalselaan.

De wandeling eindigt bij de Torckschool, waar u de onderwijstentoonstelling kunt bezichtigen. De historische wandeling start om 13.00 uur bij de muziekkoepel, The Hunting Lodge aan de Beekhuizenselaan 1 in Rozendaal. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Geldersch Landschap & Kasteelen.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en gaat deels over geaccidenteerd terrein. De gidsen bij deze wandeling zijn Fernand Schakenraad, Helga van Dijk en Henriëtte Lovink.