Verenigingen

Natuurmonumenten organiseert wandelingen op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert in augustus op donderdag en/of vrijdagavond leuke wandelingen. De gids neemt u mee op een wandeling door Nationaal Park Veluwezoom waar hij laat zien welke sporen dieren achterlaten.

In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote zoogdieren. Ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het wild gezien? De gids weet de beste plekjes om ze tegen te komen. Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten.

Deze wandeling voor volwassenen start bij bezoekerscentrum Veluwezoom en kost 7 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten