Verenigingen

Waterdiertjes zoeken op de Veluwezoom

Foto: Bezoekerscentrum Veluwezoom

RHEDEN – Kinderen kunnen zondag 18 augustus van 14.00 tot 16.00 uur waterdiertjes zoeken en de onderwaterwereld ontdekken op de Veluwezoom. Deze tocht is een gezinsactiviteit, bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. De kosten voor deelname zijn 4 euro en de start is bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Kinderen en ouders kunnen zich aanmelden via www.natuurmonumenten.nl.

Met schepnet, loeppotjes en zoekkaarten gaan kinderen twee uur lang op zoek naar kikkervisjes en andere waterdiertjes zoals een schaatsenrijder, een libellenlarve of een salamander. Ps. trek wel laarzen aan en neem regenkleding mee.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten