Lustrumseizoen Rhedelijk Cultureel start weer

Foto: Rhedelijk Cultureel

RHEDEN – Niet alleen in Rheden, maar ook in Dieren, in schouwburg Theothorne, worden vanaf de eerste week van september lessen gegeven. Rhedelijk Cultureel gaat weer van start.

In de eerste week van september starten de muzieklessen weer. Zowel in Rheden als in Dieren kan er dan les gevolgd worden in zang, piano, gitaar, viool, basgitaar en drums. In Rheden kun je je ook nog opgeven voor Kinderkoor de Kick. Een proefles is ook mogelijk

Ook voor de theater- en musicalliefhebbers is er weer een mooi aanbod. In september starten in Rheden verschillende groepen die onder andere gaan werken aan ‘Aladdin’, ‘De gelaarsde kat’ en ‘Don Quichot’.

In Dieren is er voor de jongste deelnemers de mogelijkheid om mee te doen met de voorstelling ‘Sprookjesbos 20-20’. En in december speelt de musical ‘Oliver’. Er is dus weer genoeg te doen en te beleven bij Rhedelijk Cultureel.

Meer informatie over het komende seizoen staat op www.rhedelijkcultureel.nl. Daar kun je je ook online opgeven voor de theater- en muzieklessen of een proefles. Rhedelijk Cultureel accepteert de Gelrepas of biedt de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Kijk dus voor veel meer informatie ook even op de website.