Met korting naar Middachten tijdens Monumentendag

Foto: Anke Opdam

DE STEEG – Tijdens de Landelijke Open Monumentendagen zijn duizenden monumenten in heel Nederland gratis of met korting toegankelijk. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal niet zo snel komt. Landgoed Middachten doet mee op zondag 15 september. Het kasteel en de tuinen zijn deze dag met 50% korting te bezoeken.

Op vertoon van een entreekaartje kunnen bezoekers tevens deelnemen aan een rondleiding langs plekken van plezier; het Open Monumentendagthema van 2019.

Op vertoon van een entreekaartje kunnen bezoekers mee met een rondleiding langs de plekken van plezier op Middachten. Een gids neemt deelnemers mee naar de oudste squashhal van Nederland, het koetshuis, het grastennisveld, croquetveld en groene theater.

De tuinen zijn open van 10.30 – 16.30 uur. Het kasteel is open van 12.00 – 16.30 uur. Kijk voor meer info op www.middachten.nl.