Wethouder Haverkamp opent ondernemerscafé bij Thomassen Transport in Spankeren

Wethouder Ronald Haverkamp van de VVD. Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN -Net als vorig jaar zal wethouder Ronald Haverkamp het jaarlijkse ondernemerscafé van de gemeente Rheden openen. Dit keer zal het plaatsvinden op woensdag 9 oktober vanaf 19.00 uur bij Thomassen Transport in Spankeren.

Net als vorig jaar verwacht gemeente Rheden een opkomst van ruim 200 Rhedense ondernemers. Ondernemers ontvangen deze week een aanmeldingskaart.

Deze keer zal Fokke Oosterhof het hoofdprogramma vullen. Vanzelfsprekend wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje tijdens het netwerkdeel. Thomassen Transport B.V. uit Spankeren heeft zich recentelijk op het bedrijventerrein (het voormalige Albany complex) in Spankeren gevestigd.