3FM Serious Request: The Lifeline ook in Dieren

Foto: NPO 3FM

DIEREN – 3FM Serious Request: The Lifeline strijkt dit jaar ook neer in Dieren. Daar wordt dit jaar een chequepoint neergezet. De deejays van 3FM lopen door heel Nederland. Op 21 december lopen ze door de gemeente Rheden. Vanaf Arnhem lopen ze via Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom naar Dieren waar het chequepoint is.

In Dieren worden leuke feestelijke evenementen georganiseerd waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren. Daarna gaan ze via Spankeren naar Brummen en eindigen ze die dag in Zutphen.

Bekende namen die meelopen zijn Frank van der Lende, Eva Koreman, Sander Hoogendoorn, Herman Hofman, Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen. Ze lopen dit jaar bijna 500 km voor slachtoffers van mensenhandel wereldwijd.