Twee avonden gratis LandGOEDfilm in de buitenlucht in Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – Bij Fletcher Hotel Landgoed Avegoor is op vrijdag 27 en zaterdag 28 september een gratis filmvertoning te zien. Op vrijdagavond staat de film ‘C’est la Vie’ op het programma en zaterdagavond ‘Pride and Prejudice’. Op beide avonden start de film om 20.30 uur.

Vanaf 18.00 uur is het mogelijk aan te schuiven bij het dinerarrangement dat Landgoed Avegoor speciaal voor deze avond aanbiedt. Rondom de film is er ook voldoende eten en drinken te krijgen. Bezoekers mogen zelf een stoel, een dekentje of kussen meenemen. Het is mogelijk een strandstoel te reserveren voor 2 euro.

LandGOEDfilm is een initiatief van de gemeente Rheden in samenwerking met Filmhuis Dieren en Fletcher Hotel Landgoed Avegoor en met ondersteuning van de Provincie Gelderland.