Buurtvereniging Stenfert trekt de stekker eruit

Foto: Buurtvereniging Stenfert

DIEREN – Buurtvereniging Stenfert sluit haar deuren. De stichting heeft te weinig vrijwilligers. Hierdoor kan de vereniging geen hulp meer garanderen. In mei liet het bestuur al weten te willen stoppen. Een doorstart na een bijeenkomst met wijkbewoners met hulp van Radar Uitvoering Oost was niet mogelijk. Op 31 oktober sluit buurtvereniging Stenfert voorgoed haar deuren. 

Buurtvereniging Stenfert: “Op 20 oktober zullen wij het afsluiten met een verkoop van spullen die er nog liggen en kunnen we nog genieten van een optreden van zangeres Mary met haar nieuwste nummer.”

Mary Burgermeester zal  een optreden verzorgen voor buurtvereniging Stenfert op 20 oktober van 14:00 tot 16:00 uur aan de Van der Duijn van Maasdamstraat 31 in Dieren. Kijk voor meer informatie op de Facabookpagina van de vereniging.