Duurzame huizen gezocht in gemeente Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De Duurzame Huizen Route wordt voor de 7e keer  georganiseerd op zaterdag 2 en 9 november. Huiseigenaren in heel Nederland openen dan hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Rheden doet ook mee.

Heb je duurzame en besparende maatregelen genomen en vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Meld dan je woning aan en deel jouw duurzame woonverhaal.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route
Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als je net bent begonnen met het nemen van maatregelen. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen.

Misschien heb jij informatie waarmee je een ander op weg kunt helpen. Al meer dan 1.400 bewoners gingen je voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. Je kunt je woning aanmelden op: www.duurzamehuizenroute.nl/Rheden.