Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal in 30 huiskamers

Foto: Pixabay

VELP – In Velp en Rozendaal klinkt op zondagmiddag 27 oktober veel muziek tijdens het ‘Muziek aan Huis Festival’. Tijdens dit festival treden opkomende en gearriveerde muzikale talenten op voor dorpsgenoten.

Op deze dag wordt niet gespeeld in officiële zalen, maar in huiskamers van particulieren die hun woning openstellen én in twee woon-zorginstellingen. Op iedere plek zijn drie optredens van elk maximaal 30 minuten. Iedereen kan naar eigen zin en smaak een programma samenstellen en van optreden naar optreden wandelen of fietsen.

Muziek aan Huis is een festival voor en door dorpsgenoten. De muziek wordt gemaakt door mede-dorpsbewoners of muzikanten die op een andere manier een band hebben met Velp of Rozendaal. Er is ook gedacht aan dorpsgenoten die minder mobiel zijn. De entree is vrij.

Om 12:00 uur opent de burgemeester van Rozendaal mevrouw Ester Weststeijn het festival in de Serre van Rozendaal (bij de kerk). Kijk voor meer info op de website www.mah-velprozendaal.nl.