SIOS 61 uit Velp wint 10.415 euro in SBS6-programma Echt Waar

Foto: Pixabay

VELP – SIOS ’61 uit Velp heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 10.415 euro in de wacht gesleept voor haar club. Na een spannende strijd wist de korfbalclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 10.415 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor vernieuwing van de sportaccommodatie.

Dinant Jansen Venneboer, voorzitter van SIOS ’61: “Onze accommodatie is aan vernieuwing toe. Er moeten nieuwe douches en wc’s komen en we willen graag de kantine moderniseren. Daar kunnen we dit bedrag heel goed bij gebruiken. Fantastisch!”

Echt Waar?!
In Echt Waar?! met presentator door Jan Versteegh leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen.