Humorvolle show over lastige pubers in Rhederart

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Pubers, ze kunnen je tot waanzin drijven maar het zijn ook jonge mensen met een passie die een identiteit ontwikkelen. In de voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ in RhederArt komen alle facetten van pubers aan de orde.

De theatermakers Hanneke Drenth, Dianne Liesker en Ellen Dikker staan komend seizoen niet alleen met de voorstellingen Tis Hier Geen Hotel op de planken, ze maken hem ook zelf.

“De voorstelling is gebaseerd op de website tishiergeenhotel maar wij hebben verder de vrije hand gekregen. En dat is natuurlijk erg leuk”, zegt Hanneke Drenth.

Voorstelling
De voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ is op zaterdag 14 december te zien in Theater Rhederart in Theothorne in Dieren. De voorstelling begint om 20.00 uur, kaarten kosten 21,50 euro. Voor informatie en kaarten www.rhederart.nl.