Lezing ‘De vooruitziende blik van Marten Toonder’ in bibliotheek

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Marten Toonder, van onder meer de Bommel- en Tom Poesverhalen, was een meesterlijke verhalenverteller die destijds thema’s als klimaat, vluchtelingen, populisten en ‘big data’ al aan de orde stelde. Toonder-kenner en journalist Rob Barnhoorn vertelt erover in de Bibliotheek Dieren, donderdagavond 7 november.

Marten Toonder, bekend van onder meer de Bommel- en Tom Poesverhalen, was veel meer dan een meesterlijke verhalenverteller. Hij was een echte visionair, net als Jules Verne. Veel van zijn verhalen zijn dan ook heel relevant voor de wereld van 2019. En natuurlijk komt Toonders markante taalgebruik aan bod én is er ruimte voor vragen en discussie.

De lezing is donderdag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekveluwezoom.nl