Kanaalweg in Dieren officieel geopend

Foto: Studio Rheden

DIEREN – In Dieren wordt vrijdagmorgen een klein feestje gevierd. Na 14 maanden is het eindelijk weer mogelijk om gebruik te maken van de Kanaalweg (N786). De nieuwe onderdoorgang in de Kanaalweg werd om 9.00 uur geopend.

De werkzaamheden aan Traverse Dieren zijn bijna klaar, maar het verkeer kan nu al weer gebruik maken van de weg. Omrijden hoeft dus niet meer en bewoners van Dieren hebben nu geen last meer van sluipverkeer. Voor het einde van dit jaar worden ook de bomen en struiken bij de Kanaalweg geplant.

Naast de onderdoorgang is ook de nieuwe aansluiting van de Kattenberg vrijdag in gebruik genomen. Het bedrijventerrein aan de Rinaldostraat, de Kattenberg en de Zuider Parallelweg zijn nu allemaal via de nieuwe onderdoorgang bereikbaar.

Foto: Studio Rheden