Leer alles over de wereld van YouTube

Foto: Pixabay

DIEREN – Tijdens de landelijke Week van de Mediawijsheid organiseert de Bibliotheek Veluwezoom workshops vloggen voor kinderen. Leer alles over de wereld van YouTube. Hoe maak je een goede video? Hoe kies je je onderwerpen en hoe moet je je eigenlijk gedragen op internet?

De workshops zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar, die ervan dromen een eigen YouTube-kanaal te starten of al een tijdje vloggen, maar hun techniek willen verbeteren.

De lees / mediacoaches van de Bibliotheek leren de kinderen meer over de techniek van het filmen, de montage, wat een vlog wel of niet succesvol maakt en hoe je een verhaal goed presenteert. Meer informatie en aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

Waar en wanneer?
– maandag 11 nov 16.00 – 17.30 uur de Bibliotheek Dieren
– dinsdag 12 nov 16.00 – 17.30 uur de Bibliotheek Velp