Kasteel Middachten in kerstsferen

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Kerst op kasteel Middachten is elk jaar een bijzondere belevenis. Geurende kerstbomen, bloemdecoraties, brandende haardvuren, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een kleinschalige kerstmarkt en live muziek zorgen voor een ultieme kerstsfeer. Daarbij is de lichtjeswandeling in de tuinen terug van weggeweest. Dit jaar is kerst op kasteel Middachten te bezoeken van 11 t/m 15 december 2019.

Het kasteel wordt dit jaar in kerstsfeer gebracht door bloemist / decorateur Sjacco Gerritsen en zijn medewerkers. In alle kamers zijn versierde kerstbomen en decoraties met verse bloemen te bewonderen. De tafel in de eetkamer wordt gedekt met servies uit de collectie van de familie en overal branden de haarvuren.

Kleinschalige, intieme kerstmarkt
In het onderhuis van het kasteel en in de bijgebouwen verkopen standhouders ook dit jaar weer kerstartikelen, handgemaakte kunst- en streekproducten, serviesgoed en kleding, maar ook jam en wildpaté van eigen landgoed. En bezoekers kunnen op het voorplein op de foto met de kerstman. Kijk voor de openingstijden op www.middachten.nl.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh