Twee dagen Dickens Festival in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Het Dickens Festival zal ook dit jaar weer plaats vinden in Velp in de Emmastraat. De 5e editie van het festival duurt niet een maar twee dagen. Op zaterdag 7 en zondag 8 december is de markt en het Dickens Festival weer gratis te bezoeken.

In de Emmastraat staan dan weer diverse kramen vol lekkernijen, bijzondere producten en echte ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens. Twee dagen lang brengen verschillende theatergroepen en figuranten daar de 19e eeuw weer tot leven tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Denk hierbij aan een vuurspuwer, kolensjouwers, de dorpsomroeper en zelfs Ebenezer Scrooge zélf brengen een bezoekje aan de Emmastraat. Het Dickens Festival Velp is een initiatief van diverse ondernemers uit de Emmastraat van Velp.

Foto: Martin de Jongh