Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert kerstwandeling

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De eerste editie van de Posbank Kerstwandeling krijgt een vervolg. Vanaf nu is de inschrijving mogelijk voor de tweede editie die plaatsvindt op zaterdag 21 december.

In december 2018 is de eerste editie gehouden. Hieraan namen 700 personen deel. Zij liepen in groepen van 30 tot 50 personen over het prachtige parcours op de Posbank.

Ook tijdens de 2e editie kan men genieten van de combinatie van de rust op de Posbank en tal van prachtige mini-voorstellingen met nieuwe thema’s. Ook nieuw is dat – op veler verzoek – een langere wandeling als optie is toegevoegd. Het blijft echter mogelijk om net als vorig jaar alleen de hoofdroute, die ruim een uur duurt, te wandelen.

Ga nu naar de website www.deposbankkerstwandeling.nl voor alle informatie en schrijf u in op het tijdstip van uw voorkeur. De Posbank Kerstwandeling is een initiatief van de Rotaryclub Rheden-Rozendaal.