Open podium in de Bundel in Dieren

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DIEREN – In de eerste helft van 2020 organiseert Cultuurbedrijf RIQQ vier keer een Open Podium in De Bundel in Dieren. Sinds de renovatie van de Bundel beschikt het gebouw over een theater / concertzaaltje. In samenwerking met Bibliotheek Veluwezoom zorgt Cultuurbedrijf RIQQ voor een invulling van het programma.

Als eerste is ervoor gekozen (in samenwerking met Muziekschool Veluwezoom) een serie open podia te organiseren.

Met de organisatie van een Open Podium wil Cultuurbedrijf RIQQ niet alleen lokale talenten een kans geven maar ook zichtbaar maken wat er op cultureel gebied achter de voordeuren van de inwoners van Rheden plaats vindt. Iedereen die op cultureel gebied iets te melden of te presenteren heeft is van harte welkom.

De basis voor de open podia wordt gevormd door leerlingen van Muziekschool Veluwezoom. Bandjes en individuele leerlingen zorgen voor 3 optredens per Open Podium. Hiermee is gegarandeerd dat er een programma is.

Rondom deze basis is er in eerste instantie plek voor 4 a 5 optredens van ca 10 minuten door lokale belangstellenden. Het open podium staat open voor alle disciplines. Wil je een mooi verhaal vertellen, dansen, muziek maken, acteren, etc.? Alles is mogelijk.

De eerste editie van het Open Podium vindt plaats op zaterdag 15 februari. Vervolgens zijn er Open Podia op 21 maart, 16 mei en 20 juni. Ben je geïnteresseerd om mee te doen of wil je meer informatie neem dan contact op via www.cultuurbedrijfriqq.nl.