Duo speelt en zingt Simon en Garfunkel bij RhederArt

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Muziek van het beroemde duo Simon en Garfunkel was de inspiratiebron voor het programma ‘Sounds of Silence’ van Jop Wijlacker & Dennis Kolen. Wijlacker en Kolen komen op zondagmiddag 19 januari met die show naar RhederArt in Dieren.

Het duo speelt en zingt de muziek van zijn idolen en haalt aan de hand van die muziek jeugdherinneringen en anekdotes op. Alle bekende nummers komen voorbij, variërend van het ingetogen Scarborough Fair tot het gezellige Mrs Robinson. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden. Jop Wijlacker & Dennis Kolen weten overal een intieme sfeer te creëren. Het tweetal brengt Simon & Garfunkel dichterbij dan je kunt dromen.

De voorstelling is in de schouwburgzaal van Theothorne. Deze begint om 15.00 uur en kost 19,50 euro, Reserveren op www.rhederart.nl.