Nadja Renkema-Holstein wordt gemeentesecretaris bij gemeente Rheden

Foto: Gemeente Rheden

RHEDEN – Nadja Renkema-Holstein wordt vanaf 15 maart de nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Rheden. Nadja Renkema-Holstein volgt Hans Kettelerij op die binnenkort met pensioen gaat.

Nadja is momenteel directeur Domein Sociaal van Meerinzicht: de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Daarvoor vervulde zij diverse managementfuncties bij gemeenten en in het bedrijfsleven. Nadja heeft ook heel veel ervaring in organisatie- en cultuurveranderingsprocessen.

Nadja Renkema-Holstein: “Ik heb er veel zin in om in Rheden aan de slag te gaan. Ik vind het een voorrecht om samen met de medewerkers, het college en de raad een bijdrage te kunnen leveren aan deze prachtige gemeente.”