Natuurmonumenten zoekt jeugdbegeleiders

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden zoekt op korte termijn een jeugdbegeleider. Wil je het enthousiasme voor de natuur met kinderen delen en vind je het een uitdaging om je eigen verwondering over te brengen op kinderen? Meld je dan voor deze vrijwilligersfunctie aan als jeugdbegeleider.

Jaarlijks brengen veel kinderen (en ouders) een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom en het bezoekerscentrum in Rheden. Door het bezoekerscentrum wordt voor de doelgroep jeugd veel georganiseerd.

Natuurmonumenten wil zo kinderen (4 t/m 12) enthousiast maken over de natuur en laten kennismaken met OERRR; het jeugdlidmaatschap van Natuurmonumenten. Voor uitbreiding van het huidige scholenteam, het jeugdteam en voor het nieuwe team kinderfeestjes zijn we op zoek naar begeleiders. Kijk voor meer info  voor 1 maart op www.natuurmonumenten.nl.