Vrouw van 81 beroofd in eigen woning in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een vrouw van 81 jaar uit Dieren is vrijdagavond overvallen in haar woning aan de R.J. Schimmelpenninckstraat. Dat gebeurde aan het begin van de avond. De dader ging er met sieraden van de vrouw vandoor. De politie gaat uit van een dader.

Zijn signalement is zondagmiddag naar buiten gebracht. Het gaat om een man met een normaal postuur. Hij is 1,80 meter lang en sprak accentloos Nederlands. Hij droeg een zwarte pet, met de klep naar voren gericht. Ook had hij een zwart jack aan.

De politie schrijft: ‘Hopelijk zijn er getuigen die wij nog niet hebben gesproken over deze uiterst laffe overval op een kwetsbare vrouw!!’

500 euro voor gouden tip
De zoon van de vrouw heeft op Facebook een bericht geplaatst en 500 euro uitgeloofd voor de gouden tip in deze zaak.