Zilveren Zondag met stilteconcert in Dorpshuis Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Cultuurbedrijf RIQQ verzorgt op zondag 9 februari in het Dorpshuis in Rheden een stilteconcert. Pianist Frank Verhoef en zanger Henk Gunneman nemen de bezoekers mee in een wereld van muziek en yoga. Het stilteconcert is onderdeel van de Zilveren Zondagen.

Tijdens dit bijzondere concert brengen Frank Verhoef en Henk Gunneman een speciaal samengesteld programma van yoga en muziek die ontspanning brengt met behulp van de stem, keyboards, percussie en klankschalen. De bezoeker wordt meegevoerd in ontspanning, gedragen door mooie klanken en geleide meditatie. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten over hetgeen tijdens het concert ervaren is.

Het stilteconcert vindt plaats in het Dorpshuis te Rheden. Het adres is Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden. Bezoekers zijn welkom vanaf 14:00 uur. Het programma start om 14:30 uur. De toegangsprijs bedraagt 6 euro.