Cursus levensverhalen schrijven in Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – In de Bibliotheek van Dieren kan iedereen vanaf dinsdagmiddag 18 februari deelnemen aan een driedelige cursus levensverhalen schrijven. Je leert hoe je een levensverhaal kunt optekenen, voor jezelf of voor een ander, hoe je een ‘in memoriam’ maakt of een geschiedenis voor het nageslacht kunt bewaren.

Marjon Weijzen, journalist en tekstschrijfster, laat zien hoe je lang vergeten herinneringen kunt ophalen en beeldend kunt beschrijven. De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in levensverhalen schrijven, ook voor ‘beginners’.

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. In 3 lessen leer je stap voor stap verschillende technieken en verdiep je je in het schrijven van levensverhalen.

De cursus start op dinsdag 18 februari, van 15.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Dieren. De
andere cursusdata zijn 7 april en 16 juni. De kosten voor de drie bijeenkomsten zijn 37,50 euro. Aanmelden kan via de Bibliotheek Dieren en online, via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.