Cosbo organiseert informatiemiddag: hoe ouder hoe wijzer

Foto: Studio Rheden

VELP – Cosbo organiseert op donderdag 5 maart een informatiemiddag in De Elleboog op de Nieuw Schoonoord 2 in Velp. Dan staat vanaf 13.30 uur de koffie/thee klaar en om 14.00 uur gaat de middag van start. Dit keer worden twee zeer aantrekkelijke onderwerpen behandeld. Het behandelpaspoort en hoe communiceer je met de gemeente?

Ester Bertholet komt het behandelpaspoort presenteren. Heeft u wel eens bij stilgestaan bij uw wensen ten aanzien van behandeling en zorg? Realiseert u zich dat u misschien meer te kiezen heeft dan u denkt, op elk moment in uw leven?  Over al deze zaken, en nog veel meer zal zij u die middag vertellen. Kijk voor meer info op www.behandelpaspoort.nl.

Daarnaast komt Simon van Ommen van de afdeling communicatie van de gemeente Rheden vertellen hoe onze inwoners die niet digitaal zijn, kunnen communiceren met de gemeente. Ook zal Monique Jansen van het Klant Contact Centrum van de gemeente Rheden komen vertellen wat de gebruikelijke manier van communiceren van de gemeente naar haar inwoners is.