Ons Raadhuis geeft cursussen kleuren

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Bij Ons Raadhuis in Velp geeft beeldend vormgever Angélique Krijnen twee cursussen die met kleuren te maken hebben. De cursus op maandag is van 13.30 tot 15.00 uur en de cursus op woensdag is van 10.00 tot 11.30 uur. De eerste keer is gratis, daarna kosten de  bijeenkomsten 3,50 euro per keer.

Beeldend vormgever Angélique Krijnen geeft de kleurlessen in Ons Raadhuis nu ruim twee jaar.

Op maandagmiddag geeft ze Creatief kleuren. Bij deze cursus werkt iedereen op zijn eigen niveau in zijn eigen tempo aan een kleurwerk dat bij hem of haar past.

En op woensdagochtend is dat Realistisch Kleuren. Deze cursus is thematisch van opzet, wat betekent dat er in periodes van vier tot zes weken aan aparte thema’s en opdrachten gewerkt wordt. Bij deze cursus werken we aan gevorderde technieken met kleurpotlood.