De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Foto: Pixabay

DIEREN – Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een expert die met u meekijkt? Of heeft u een vraag? Dan kunt u vanaf 12 maart terecht in de Bibliotheek Velp en de Bibliotheek Dieren.

Bibliotheek Veluwezoom biedt gratis inloopspreekuren ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2019. Iedereen die hulp nodig heeft bij de Belastingaangifte kan de inloopspreekuren bezoeken, voor een DigiD-check of hulp bij het invullen van de aangifte.

De hulp is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en aanmelden is niet nodig. Dit kan op donderdag 12 maart in de Bibliotheek Velp, 19 maart in de Bibliotheek Velp, 26 maart en 2 april in de Bibliotheek Dieren, altijd van 9.00 tot 11.00 uur.

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Kijk voor meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/belastingaangifte