Thema-avond over sociale media in Het Rhedens Dieren

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – De ouderraden organiseren in samenwerking met de locatieleiding van Het Rhedens Dieren een thema-avond over sociale media. De avond op woensdag 11 maart van 19.30 tot 21.00 uur is bedoeld voor ouders/verzorgers en leerlingen uit leerjaar 1 en 2 van Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren.

De thema-avond op Het Rhedens Dieren wordt verzorgd door Helder Theater en mevrouw Katja Verhagen-Schuijffel van Mediafulness. Ouders / verzorgers worden samen met hun zoon of dochter uitgedaagd na te denken over sociale media en daarover samen het gesprek aan te gaan.

Het is zeker niet alleen maar luisteren. Een deel van de avond wordt interactief ingevuld, dus ouders/verzorgers en leerlingen worden verzocht om hun mobiele telefoon mee te nemen.