Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert contactmiddag

Foto: Dorpshuis Willem de Zwijger

RHEDEN – Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert op donderdag 12 maart om 14.00 uur weer een contactmiddag in Dorpshuis ‘Willem de Zwijger’ in Rheden. Deze middag zal Walter van Geffen een lezing houden over Toon Hermans. De toegang is gratis.

Toon overleed op 22 april 2000. Heel Nederland was in rouw. ‘De clown is niet meer’ zo opende het acht uur journaal. De hele dag was er op iedere televisiezender dit trieste nieuws te horen en in elk nieuwsprogramma werd er aandacht aan besteed.

Waar is de tijd gebleven van lachen om eigenlijk niets en toch iets groots. Lachen zonder mensen te choqueren en te schofferen. Gewoon ouderwets je de tranen lachen? Zijn  humor is tijdloos en moet bewaart worden. Daarom: ‘Walter Toon(t) Hermans’.