Inwoners Rheden winnen 300.000 euro met loterij

Foto: Roy Beusker

RHEDEN – Een grote verrassing voor negen deelnemers van de Postcode Loterij uit de Smidsweg in Rheden. Op hun postcode 6991 HA is de PostcodeStraatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij.

Eerder dit jaar viel er ook al een Straatprijs in Rheden. Toen verdeelden zeven winnaars die meespeelden op postcode 6991 HE een bedrag van 237.500 euro met elkaar.

Gaston blijft even thuis
Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Rheden zijn door Gaston verrast middels een videogesprek.

De volgende bedragen zijn gewonnen: 75.000 euro (1 winnaar), 50.000 euro (1 winnaar), 37.500 euro (1 winnaar), 25.000 euro (5 winnaars) en 12.500 euro (1 winnaar). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Reacties
Frank en zijn vrouw winnen 25.000 euro en reageren enthousiast: “Geweldig! We zijn allebei politieagent, dus we zijn nu hard aan het werk. We gaan de prijs gebruiken voor de verbouwing van ons huis.”

Cor wint 37.500 euro en een auto. Hij vertelt blij: “Ik heb nu een hele oude auto, dus ik ben heel blij met deze nieuwe! Normaal gesproken zou ik lekker op vakantie gaan, maar dat kan nu nog even niet.”